Tisztelt Látogató!

A BuyHouse Ingatlan hitel- és ingatlanközvetítő iroda 2016 márciusában alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleit segítse lakáscéljaik elérésében, illetve a megfelelő, testreszabott finanszírozási megoldás megtalálásában.

Több mint egy évtizedes banki és közvetítői gyakorlat során többször szembesültünk azzal, hogy a pénzügyi szolgáltatókhoz forduló ügyfelek igényeit a legjobb szándék mellett sem sikerül mindig maradéktalanul kiszolgálni: egyrészt a merev hitelbírálati folyamat során az ügyfél nem tudja kellően megismerni azt a konstrukciót, amit igényel, másrészt – legtöbbször idő híján – maga a bank sem méri fel teljes mértékben, hogy az ügyfélnek pontosan mire is van szüksége. Márpedig az igények és a lehetőségek pontos ismerete elengedhetetlen egy esetenként több évtizedre szóló szerződés megkötése előtt: éppen ezért alakítottuk meg kollégáimmal BuyHouse Ingatlan néven a saját közvetítőcégünket.

Miért érdemes bennünket választani?

Egyrészt azért, mert nekünk van időnk feltérképezni az ügyfél igényeit, pontos helyzetét, amely alapján minden lehetőség adott ahhoz, hogy megtaláljuk a számára legmegfelelőbb ingatlant, és ahhoz kapcsolódóan a legjobb finanszírozási konstrukciót, maximálisan kiaknázva az állami támogatások nyújtotta lehetőségeket is. Ehhez adott a kellő tapasztalat és tudás, és – nem utolsó sorban – a rugalmasság is, amely a jó kapcsolathoz és a gördülékeny ügyintézéshez elengedhetetlen.

Fontos leszögezni ugyanakkor, hogy felelős szolgáltatóként senkit sem áltatunk a lehetőségeivel kapcsolatban, tehát csodát mi sem tudunk ígérni. Megoldást viszont igen.

„Csodát mi sem tudunk ígérni. Megoldást viszont igen. ”

“Az igények és a lehetőségek pontos ismerete elengedhetetlen egy esetenként több évtizedre szóló szerződés megkötése előtt: éppen ezért alakítottuk meg kollégáimmal BuyHouse Ingatlan néven a saját közvetítőcégünket.”

100millió Ft felett
Július hónapban kihelyezett hitelösszeg